همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
یکی از مهم ترین مشاغلی که از دیرباز در سیستان رونق داشته و اشتغالزایی بسیاری در برداشته ماهیگیری و شیلات بوده است. | |
با خشکسالی های پی در پی در طی سال های اخیر بسیاری از مشاغل به ویژه ماهیگیری و شیلات در سیستان به صورت کمرنگ درآمده که در این راستا به منظور از دست ندادن صنعت صید در منطقه و ایجاد شیلات و استخرهای کوچک در بعضی از نقاط سیستان فعال شد تا بدین صورت علاوه بر کسب درآمد، ایجاد اشتغال در منطقه صورت گیرد. |
|
با اینکه بیکاری دامن بسیاری از خانواده ها را در سیستان گرفته اما هنوز هستند کسانی که با اراده و پشتکار زمینه های رونق اقتصادی را برای خود و خانواده و حتی سایر افراد در راستای اقتصاد مقاومتی فراهم آورده اند.
پرورش ماهی تاثیر به سزایی در اقتصاد خانواده ام داشته است
کارآفرین سیستانی عنوان کرد: از سه سال قبل با دریافت ۱۰ میلیون وام از بسیج سازندگی به پرورش ماهی در شهرستان زابل روی آورده ام.
مرضیه دلارامی به خبرنگار اوشیدا گفت: تا قبل از پرورش ماهی تنها یک خانم خانه دار بودم که با توجه به احساس بیکاری به دنبال ایجاد یک شغل برای خود شدم.
وی افزود: پس از تحقیق و مشورت با دیگران پرورش ماهی را انتخاب کردم که خوشبختانه انتخاب خوبی در این راستا داشته ام.
وی خاطر نشان کرد: علاوه بر ۱۰ میلیون وام، پنج میلیون تومان هم خودم سرمایه گذاری کردم و استخر پرورش ماهی را در روستای دلارامی زابل ایجاد کردم.
کارآفرین ۳۴ ساله تصریح کرد: در استخر سه نمونه ماهی قزل آلا، سفید و کپور پرورش می دهم که ماهی قزل آلا از سود خوبی در این راستا برخوردار است.
وی افزود: ماهی قزل آلا را در زمستان پرورش و در اسفند ماه جمع آوری کرده اما متاسفانه از هزینه خوراک بالایی برخوردار است که در این راستا کیسه ای ۱۳۰ هزار تومان از شیلات خریداری می شود. دلارامی ادامه داد: پرورش ماهی از سودآوری خوبی برخوردار است به طوری که در حال حاضر ۲ خانواده از این راه کسب درآمد می کنند.
وی خاطر نشان کرد: با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری در راستای اقتصاد مقاومتی با اندک پشتکار می توان در راستای عملی نمودن بیانات رهبر انقلاب گام برداشت و با تکیه بر اقتصاد مقاومتی آینده ای روشن را برای کشور رقم زد.
کارآفرین سیستانی اضافه کرد: با توجه به نبود مشکل در فروش ماهی، پرورش ماهی یک شغل بسیار خوب و پردرآمد است که در این راستا تمامی کسانی که علاقمند به این کار هستند با کمی تلاش می توانند در آن موفق عمل کنند.
دلارامی افزود: از مسولان ذیربط خواستارم تا در موقع خرید خوراک ماهی با پرورش دهندگان ماهی همکاری بیشتری داشته باشند تا جوانان بیشتری نسبت به انجام آن ترغیب شوند. منبع : افکار نیوز |