نظارت بهداشتی بر تولید 5000 تن ماهی در خراسان رضوی

شنبه ۶ شهریور ۱۳۹۵  ۰ نظر   ۹۷ بازدید
نظارت بهداشتی بر تولید 5000 تن ماهی در خراسان رضوی
مدیر کل دامپزشکی خراسان رضوی گفت: بیش از 740 مزرعه سردآبی و گرم‌آبی آبزیان در خراسان رضوی طی سه سال گذشته تولیدات خود را تحت نظارت‌های بهداشتی دامپزشکی استان به مرز 5000 تن در سال رسانده‌اند

به نقل از اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی دکتر مجید روحانی‌نژاد عنوان کرد: برنامه‌ریزی فعالیت‌های بهداشت و مدیریت بیماری‌های آبزیان به طورسالانه بر محورهای مطالعه و بررسی داده‌ها وهمکاری در انجام آزمایشات فارمی، جمعآوری وتنظیم گزارشات میزان شیوع بیماری‌های واگیردار، برنامه‌ریزی ومشارکت در ساماندهی و ارتقاء سطح بهداشتی وامنیت زیستی مراکز پرورش وتکثیر آبزیان، نظارت و پیگیری افزایش سطح پوشش بیمهای مزارع است.

وی ادامه داد: این برنامه‌ریزی‌ها با همکاری ومشارکت اشخاص حقیقی وحقوقی به ویژه اتحادیه‌ها، دانشکده دامپزشکی، شیلات وموسسه رازی در اصلاح و توسعه بهداشتی سیستم‌های آبزی‌پروری، کنترل و نظارت بهداشتی بر نقل و انتقال آبزیان و نظارت بر فرایند مصرف انواع داروها، سموم و مواد بیولوژیک و در آبزی پروریها استوار است.

روحانی‌نژاد اضافه کرد: در حال حاضر 262 مزرعه آبزیان سردآبی با ظرفیت تولید سالانه 4033 تن و 479 مزرعه تولید ماهیان گرم آبی به ظرفیت 903 تن در نقش مهمی در تولید، اقتصاد، سلامت و امنیت غذایی استان و کشور داشته و دامپزشکی استان نیز نظارت مستقیم بر تولیدات این مزارع در جهت ایجاد محصولات سالم را ایفا می‌کند

منبع : ایسنا

دیدگاه خود را بیان کنید