افزایش 23 درصدی تولید ماهی در سبزوار

شنبه ۲۶ فروردین ۱۳۹۶  ۰ نظر   ۱۱۱ بازدید

افزایش 23 درصدی تولید ماهی در سبزوار


مسئول شیلات جهاد کشاورزی سبزوار گفت: 2 هزار و 818 تن ماهی سردابی و گرمابی پارسال در این شهرستان تولید شد که نسبت به سال قبل 23 درصد افزایش نشان می دهد

کیوان کوشکی اظهار کرد: برای تولید این میزان ماهی، هفت میلیون و 12 هزار و 500 قطعه ماهی در 117 استخر 2 منظوره شهرستان رهاسازی شده بود.
وی افزود: در چهار سال متوالی شهرستان سبزوار با 34 درصد کل تولید آبزیان خراسان رضوی، مقام نخست تولید ماهی را در این استان کسب کرده است.
کوشکی گفت: هم اینک متوسط سرانه مصرف ماهی در سبزوار هشت کیلوگرم است که این میزان در سال 1380 حدود 100 گرم بود.

مسئول شیلات جهاد کشاورزی سبزوار گفت: دسترسی آسان به مراکز تولید و فروش ماهی، برگزاری کلاس های آموزشی پخت آبزیان و آشنایی با فواید مصرف آبزیان، از عوامل افزایش مصرف ماهی در این شهرستان بوده است.
بیشتر گونه های ماهی گرمابی و سردابی در سبزوار شامل آمور سفید پرورشی، کپور و قزل آلای رنگین کمان است.
سبزوار در فاصله 230 کیلومتری غرب مشهد واقع است

منبع : ایرنا

دیدگاه خود را بیان کنید