همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
مسئول اداره بهداشت و مدیریت بیماریهای آبزیان اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه توصیههایی برای نگهداری ماهی قرمز سفره هفتسین ارائه کرد |
|
دکتر پگاه رستمی امروز یکشنبه در جمع خبرنگاران، در خصوص شرایط نگهداری و خرید ماهی قرمز اظهار داشت: ماهی های زینتی از جمله ماهی قرمز علاوه بر اینکه اثرات فراوانی در روح و روان انسان دارند، اما در شرایط نگهداری غیر بهداشتی ممکن است ناقل بیماری هایی مثل «سالمونلا» و «سل پوستی» باشند. وی افزود: با توجه به نزدیک شدن به ایام نوروز و طبق رسم و رسومات برای تهیه و خرید ماهی قرمز بهتر است به مراکز تحت نظر و دارای مجوز دامپزشکی مراجعه کنند. |
|
مسئول اداره بهداشت و مدیریت بیماریهای آبزیان اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه به شهروندان توصیه کرد؛ از خرید ماهی از افرادی که به صورت متراکم و در شرایط نامناسب اقدام به نگهداری ماهی می کنند، خودداری کنند. دکتر رستمی خاطرنشان کرد: موقع خرید باید توجه کرد که باله های ماهی تا نخورده و شنای متعادلی داشته و علایم عصبی همچون چرخش دور خود و کوبیدن سر به دیواره آکواریوم نداشته باشند. وی حالت بیرون زدگی چشم های ماهی، تشکیل گلوله های پنبه ای اطراف دهان، دور دم و باله ها و سفید شدن پوست ماهی را از علائم ماهی های بیمار عنوان کرد. رستمی در مورد شرایط نگهداری ماهی قرمز نیز گفت: برای هر قطعه ماهی به یک تا ۲ لیتر آب نیاز است و باید نسبت سقف به حجم نیز رعایت شود و از ظروف دهان گشاد برای تبادل بهتر اکسیژن استفاده کرد. مسئول اداره بهداشت و مدیریت بیماریهای آبزیان اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه کلرزدایی آب مورد استفاده در تنگ ماهی را از دیگر موارد مهم در نگهداری برشمرد و یادآور شد: حتما ۲۴ ساعت قبل از استفاده باید آب را در جایی نگهدارند تا کلر آن خارج شود. دکتر رستمی اظهار داشت: غذادهی به ماهی ها روزی یک یا دو مرتبه بیشتر نباید باشد و هربار به میزانی باشد که بلافاصله توسط ماهی مصرف شود و باقی مانده غذا در سطح آب باقی نماند. به گفته این مقام مسئول، تنگ ماهی باید هفته ای یک یا دو مرتبه توسط نمک ضدعفونی شود و در هنگام رهاسازی نیز ماهی در استخرهای تعبیه شده در پارک ها رها شوند. وی تصریح کرد: ماهی ها به هیچ وجه نباید در آب هایی مثل رودخانه که به آب های آزاد راه پیدا می کنند رها شوند چون امکان دارد ماهی ناقل بیماری، حیات وحش را آلوده و شرایط اکوسیستم را به هم بزنند منبع : مهر |