همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
دوشنبه ۲۸ فروردین ۱۳۹۶
۰ نظر
۹۴ بازدید
روابط عمومی شبکه دامپزشکی قوچان، در خصوص بیماری استرپتوکوکوزیس در مزارع آبزیان قزل آلا هشدار داد. |
|
رئیس شبکه دامپزشکی قوچان گفت: از جمله بیماری های مهم در آبزی پروری، بیماری استرپتوکوکوزیس می باشد که یک بیماری عفونی سپتیسمیک در ماهیان آبهای شیرین و شور است. گونه های مختلف باکتری ها می توانند عامل بروز بیماری استرپتوکوکوزیس در گونه های مختلف آبزیان باشند |
|
دکتر علیرضا قدرتی بیان کرد: مهمترین عامل مستعد کننده ایجاد بیماری، شرایط استرس زا می باشد که شامل بالا بودن تراکم، جابجا کردن و دستکاری ماهیان، افزایش دمای آب، کاهش کیفیت آب و تغذیه نامناسب می باشد. از جمله علائم بالینی بیماری تیرگی رنگ بدن، کدورت و خونریزی در چشمها، خونریزی در قسمتهای مختلف آبشش، شنای نامتعادل و شنای عمودی ( سر به طرف بالا )، خونریزی در قاعده باله ها، زخم های سطحی در بدن است.
وی در انتها به پرورش دهندگان توصیه کرد:اقدامات پیشگیرانه عبارتند از دراختیار بودن آب چاه یا چشمه با درجه پایین جهت کاهش دمای آب ورودی، کاهش تراکم ماهی تا حد استاندارد، قرنطینه بچه ماهیان قبل از ورود به استخر و با توجه به گرم شدن هوا باید ترتیبی اتخاذ دهند که دمای آب کاهش یابد و از سیستم برگشت آب استفاده نگردد.
منبع : خراسان رضوی- شبکه دامپزشکی قوچان
|