هشدار دامپزشکی قوچان در خصوص بیماری استرپتوکوکوزیس در مزارع آبزیان قزل آلا

دوشنبه ۲۸ فروردین ۱۳۹۶  ۰ نظر   ۹۴ بازدید
هشدار دامپزشکی قوچان در خصوص بیماری استرپتوکوکوزیس در مزارع آبزیان قزل آلا

روابط عمومی شبکه دامپزشکی قوچان، در خصوص بیماری استرپتوکوکوزیس در مزارع آبزیان قزل آلا هشدار داد.

رئیس شبکه دامپزشکی قوچان گفت: از جمله بیماری های مهم در آبزی پروری، بیماری استرپتوکوکوزیس می باشد که یک بیماری عفونی سپتیسمیک در ماهیان آبهای شیرین و شور است. گونه های مختلف باکتری ها می توانند عامل بروز بیماری استرپتوکوکوزیس در گونه های مختلف آبزیان باشند


دکتر علیرضا قدرتی بیان کرد: مهمترین عامل مستعد کننده ایجاد بیماری، شرایط استرس زا می باشد که شامل بالا بودن تراکم، جابجا کردن و دستکاری ماهیان، افزایش دمای آب، کاهش کیفیت آب و تغذیه نامناسب می باشد. از جمله علائم بالینی بیماری تیرگی رنگ بدن، کدورت و خونریزی در چشمها، خونریزی در قسمتهای مختلف آبشش، شنای نامتعادل و شنای عمودی ( سر به طرف بالا )، خونریزی در قاعده باله ها، زخم های سطحی در بدن است.
وی در انتها به پرورش دهندگان توصیه کرد:اقدامات پیشگیرانه عبارتند از دراختیار بودن آب چاه یا چشمه با درجه پایین جهت کاهش دمای آب ورودی، کاهش تراکم ماهی تا حد استاندارد، قرنطینه بچه ماهیان قبل از ورود به استخر و با توجه به گرم شدن هوا باید ترتیبی اتخاذ دهند که دمای آب کاهش یابد و از سیستم برگشت آب استفاده نگردد.
منبع : خراسان رضوی- شبکه دامپزشکی قوچان

دیدگاه خود را بیان کنید