همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
یکشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۶
۰ نظر
۹۳ بازدید
معاون وزیر و رئیس سازمان شیلات ایران در مراسم روز ملی خلیج فارس: توسعه صید فانوس ماهیان، تن ماهیان، آب های فرا سرزمینی و به کارگیری شناورهای طرح های مهم توسعه شیلاتی در سواحل جنوب کشور است |
|
بهره برداری پایدار از ذخایر آبزیان و توجه به صید فراساحلی در اقیانوس هند از رویکردهای شیلات ایران در راستای اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال است.
وی افزود: با استفاده از ظرفیت های سواحل باید برای توسعه پرورش ماهی و میگو بهره برداری بهینه نمائیم.
دکتر صالحی گفت: براساس مطالعات انجام شده توسط یک شرکت نروژی سواحل ایران ظرفیت حدود یک میلیون تن پرورش ماهی در قفس را دارد که تا سال 1400 باید 200 هزار تن ماهی به همین روش در ایران تولید شود.
وی در ادامه افزود: توجه به ارزش افزوده و کاهش ضایعات از دیگر اهداف توسعه شیلات در سواحل به ویژه جنوب است و با توجه به توسعه مکران امید می رود با پروژه های شیلاتی محرومیت زدایی از ساحل نشینان جنوب بیشتر از گذشته انجام شود.
|
|
دکتر صالحی که در روز ملی خلیج فارس در محل سالن آمفی تئاتر سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور در تهران حول محور "خلیج فارس – منابع و معادن طبیعی و اقتصاد مقاومتی تولید و اشتغال" سخنرانی می کرد در رابطه با وضعیت شیلات افزود: ظرفیت پرورش ماهی در قفس در آب های جنوب و شمال 910 تن می باشد که براساس ابلاغیه فرماندهی اقتصاد مقاومتی پروژه پرورش ماهی در قفس از پروژه های مصوب اقتصاد مقاومتی در وزارت جهادکشاورزی بوده که با توسعه آن به ویژه در آب ها و سواحل جنوب محرومیت زدایی، تولید، اشتغال و افزایش سرانه مصرف آبزیان از دستاوردهای ارزنده آن محسوب می شود.
وی تولیدات شیلاتی در سال 1395 را یک میلیون و هفتاد هزار تن اعلام کرد و افزود: سرانه مصرف آبزیان در کشور ما 10/6 کیلوگرم است در حالی که متوسط مصرف آبزیان در دنیا 20 کیلوگرم است.
دکتر صالحی افزود: در سال 92 روند اشتغال در زیربخش شیلات 208 هزار نفر بود که در پایان سال 1395 به 230 هزار نفر رسیده است.
وی در پایان ارزش صادارت آبزیان در سال 95 را از ایران 412 میلیون دلار به بازارهای جهانی اعلام کرد منبع : روابط عمومی سازمان شیلات ایران |