همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
فرصتهای صادرات آبزیان با حمایتهای جدی احیا میشود ۴۰سال پیش، ایران تولید ۱۰۰تنی و سرانه مصرف یک کیلوگرمی در بخش آبزیان داشت و فقط هم دارای یک کارخانه کنسرو بود، اما حالا بعد از گذشت سالها این ارقام به یک میلیون تن تولید و سرانه مصرف ۱۰/۶کیلوگرمی رسیده است. |
|
افزایش تولید آبزیان امکان صادرات را نیز فراهم کرد به نحوی که درحالحاضر به گفته مسئولان، ایران امکان صادرات ۱۰۵هزار تن محصولات شیلاتی به ارزش ۴۱۲میلیون دلار را دارد. در حالی برای سال پایانی برنامه ششم توسعه تولید یک میلیون و ۶۰۰هزار تن انواع محصولات آبزی هدفگذاری شده که با حمایتهای دولت میتوان حتی تا پیش از پایان برنامه نیز رقم ۳ میلیون تن را ثبت کرد.
|
|
در زمان محدودیتها و تحریمها، سهم اروپا در سبد محصولات شیلاتی به ۰/۶درصد رسیده بود که به گفته مسئولان این رقم در آیندهای نهچندان دور به وضعیت مطلوب گذشته برمیگردد. در واقع پس از توافقهایی با ۱+۵، صادرات محصولاتی مانند میگو به اتحادیه اروپا از سر گرفته شده و به بازارهای همسایه و کشورهای حاشیه خلیجفارس نیز انواع ماهی صادر میشود.
منبع : گسترش تجارت زهرا طهرانی |