نخستین جشنواره طبخ غذاهای دریایی در فسا

شنبه ۳۱ تیر ۱۳۹۶  ۰ نظر   ۹۴ بازدید
نخستین جشنواره طبخ غذاهای دریایی در فسا

نخستین جشنواره طبخ غذاهای دریایی با هدف توسعه فرهنگ آبزی مصرفی و افزایش سرانه مصرف آبزیان در شهرستان فسا

نخستین جشنواره طبخ غذاهای دریایی با هدف توسعه فرهنگ آبزی مصرفی و افزایش سرانه مصرف آبزیان در تاریخ 96/4/22 به همت مدیریت جهادکشاورزی شهرستان فسا با حضور فرماندار ویژه شهرستان فسا، مدیر جهادکشاورزی، معاون شیلات و امور آبزیان سازمان جهادکشاورزی استان و جمعی از مسئولین محلی برگزار شد

در جشنواره تعداد 30 نوع غذای مختلف تهیه شده از انواع آبزیان توسط هیئت داوری مورد بررسی قرار گرفت و به نفرات برگزیده جوایز نفیسی اهداء شد.
از ویژگی های بارز این جشنواره طبخ متنوع آبزیان با در نظر گرفتن ذائقه نسل جوان و سفره آرایی بود که مورد توجه شرکت کنندگان قرار گرفت و همچنین درجریان برگزاری با غذاهای طبخ شده دریایی از شرکت کنندگان پذیرایی به عمل آمد که مورد استقبال عموم قرار گرفت.
امید است با برگزاری جشنواره طبخ و ترویج آبزی مصرفی، شاهد افزایش میزان مصرف آبزیان در شهرستان باشیم.

در حاشیه جشنواره برنامه های متنوعی شامل مسابقه نقاشی کودکان با موضوع آبزیان، نمایش هنرهای رزمی کودکان هیئت رزمی شهرستان و برگزاری نمایش با عنوان ارزش های غذایی آبزیان نیز اجراء شد

منبع : روابط عمومی سازمان شیلات ایران

دیدگاه خود را بیان کنید