برگزاری جشنواره طبخ ماهی در راستای افزایش سرانه مصرف آبزیان

سه‌شنبه ۹ آبان ۱۳۹۶  ۰ نظر   ۸۹ بازدید
برگزاری جشنواره طبخ ماهی در راستای افزایش سرانه مصرف آبزیان

با توجه به ظرفیت بالای شهرستان فراهان در تولید ماهی، افزایش مصرف آبزیان باید برای مردم شهرستان فرهنگ سازی شود و سرانه مصرف آبزیان در شهرستان به حد مطلوب برسد.

اکبر فرهادی، رئیس جهاد کشاورزی فراهان با اشاره به ترویج فرهنگ مصرف ماهی گفت: جشنواره طبخ ماهی و غذاهای سنتی و نمایشگاه توانمندی های روستایی با هدف ترویج فرهنگ استفاده از غذای سالم در فراهان برگزار می شود.

وی افزود: هدف از برگزاری این جشنواره آشنایی مردم با غذای طبخ شده از آبزیان، افزایش سرانه مصرف آبزیان در سبد غذایی ،حمایت از تولیدکنندگان ، ترویج توسعه آبزی پروری و تغذیه سالم است.

فرهادی اظهار کرد: این جشنواره در دوم وسوم آذرماه با همکاری سایردستگاه های اجرایی شهرستان در فراهان برگزار می شود و نمایشگاهی نیز در همین راستا به مدت سه روز همزمان با برگزاری جشنواره ماهی برپا می شود.

مدیر جهاد کشاورزی فراهان بیان کرد: همچنین در این نمایشگاه پرورش آبزیان، طرز مصرف و طبخ ماهی توسط کارشناسان، آموزش داده می شود.

وی گفت: فراهان به عنوان یکی از قطب های پرورش آبزیان در سطح استان مرکزی مطرح است و رتبه چهارم آبزی پروری را در استان دارد.

فرهادی اظهار کرد: امسال هم در راستای اهداف و سیاست های اقتصاد مقاومتی تعداد واحدهای آبزی پروری شهرستان به ۳۲ واحد افزایش یافته و پیش بینی می شود افزایش تولید ۳۰ درصدی را نسبت به سال گذشته داشته باشیم.

مدیر جهاد کشاورزی فراهان افزود: مصرف سرانه جهانی آبزیان برای هر فرد بالای ۲۰ کیلوگرم است، ولی این میزان در ایران حدود ۱۰ کیلوگرم است، که در برنامه ششم توسعه باید این میزان به حدود ۱۵ کیلوگرم افزایش یابد.

وی اظهار کرد: ایجاد زمینه های فرهنگ سازی مصرف آبزیان از طریق برگزاری جشنواره های غذاهای دریایی و کلاس های آموزشی طبخ آبزیان دارای اهمیت ویژه ای است.

فرهادی گفت: با توجه به ظرفیت بالای شهرستان فراهان در تولید ماهی این موارد باید برای مردم شهرستان فرهنگ سازی شود و مصرف آبزیان در شهرستان به حد مطلوب برسد.

مدیر جهاد کشاورزی فراهان خاطر نشان کرد: عرضه نامناسب ماهی، عدم دسترسی مردم به ماهی با کیفیت و تازه، فقدان تنوع در شیوه‌های طبخ ماهی و آگاهی نداشتن مردم از ارزش های غذایی ماهی از علل مهم مصرف پایین آبزیان در شهرستان است

منبع : دانا

دیدگاه خود را بیان کنید