همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
مدیر شیلات چهارمحال و بختیاری گفت: دومین جشنواره عرضه و طبخ ماهی قزلآلای رنگین کمان در استان برگزار میشود. |
|
پرویز منصوری پیش از ظهر امروز در نشست با خبرنگاران اظهار داشت: در راستای ترویج مصرف آبزیان و آشنایی خانوادهها با مزایای ماهی و گنجاندن آن در سبد غذایی خود جشنواره عرضه و طبخ ماهی قزلآلای رنگین کمان در استان برگزار میشود. وی افزود: این جشنواره با همکاری اتحادیه ماهیان سردآبی، اتاق بازرگانی، سازمان ساماندهی مشاغل و فرآوردههای کشاورزی شهرداری، فرمانداری و اتحادیه آبزیپروری در روز دوشنبه 21 اسفندماه سال جاری در پارک لاله شهرکرد از ساعت 13 لغایت 18 برگزار میشود. |
|
مدیر شیلات چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه تاکنون بیش از 100 نفر برای شرکت در این جشنواره ثبت نام کردهاند، بیان کرد: بعد از داوری غذاهای طبخ شده توسط شرکت کنندگان به 15 نفر از غذاهای برتر جوایز و لوحتقدیر اهداء میشود. منصوری با اشاره به مصرف سرانه ماهی در بین مردم خاطرنشان کرد: سرانه مصرف آبزیان در استان حدود 7 کلیوگرم، در کشور 10.2 کلیوگرم و در دنیا بیش از 20 کیلوگرم که در تلاش هستیم مصرف سرانه در کشور ما نیز به 20 کیلو گرم افزایش یابد. وی گفت: عدم آگهی و عدم تبلیغات درباره مزایای استفاده از ماهی علت اصلی عدم مصرف این مواد غذایی در بین مردم است بنابراین برگزاری چنین جشنوارههای میتواند در آگاهی و اطلاع رسانی نقش موثری داشته باشد. مدیر شیلات چهارمحال و بختیاری با اشاره به اهداف برگزاری این جشنواره تصریح کرد: ایجاد فضایی با نشاط برای خانوادهها، آشنایی خانوادهها با انوع پخت ماهی، استفاده از پتانسیلهای هنر آشپزی در جهت استفاده از ماهی، آشنایی شرکت کنندگان و مردم با فواید ماهی از مهمترین اهداف برگزاری این جشنواره در استان است. منصوری ادامه داد: در کنار برگزاری این جشنواره نیز ماهی قزلآلا به صورت زنده و تازه با تخفیف ویژه عرضه و توزیع میشود که مردم میتوانند از این فرصت جهت تهیه ماهی برای ایام عید استفاده کنند منبع : تسنیم |