نخستین جشنواره طبخ آبزیان در سرعین

دوشنبه ۱۸ دی ۱۳۹۶  ۰ نظر   ۸۶ بازدید
نخستین جشنواره طبخ آبزیان در سرعین

هفتمین جشنواره استانی طبخ آبزیان استان اردبیل و اولین جشنواره در شهر سرعین در مورخ 96/10/13 برگزار شد.

نخستین جشنواره طبخ آبزیان و غذاهای دریایی شهرستان سرعین و هفتمین جشنواره استانی با حضور مدیرکل شیلات استان، ناصر فرماندار شهرستان سرعین، ارشد معاون فرماندار، محمدلو مدیرکل امور بانوان استانداری، دکتر صالحی مدیرکل دامپزشکی استان و اهالی شهرستان سرعین در سالن شهدای این شهرستان برگزار شد.

در این مراسم ، فرماندار شهرستان سرعین، مدیرکل امور بانوان استانداری و مدیرکل شیلات استان در خصوص مصرف آبزیان، نقش آن در پیشگیری و تضمین سلامتی و همچنین اثربخشی این گونه برنامه ها و جشنواره ها در ارتقاء فرهنگ آبزی مصرفی خانواده ها به ایراد سخنرانی پرداختند.

گفتنی است در این جشنواره 72 نوع غذا با ماهی طبخ و در مسابقه شرکت داده شد که از این تعداد به ده نفر از برگزیدگان به انتخاب داوران این جشنواره جوایز ارزنده اهدا شد

منبع : روابط عمومی سازمان شیلات ایران

دیدگاه خود را بیان کنید