برگزاری جشنواره فرآورده های ماهی کیلکا در سازمان شیلات ایران

سه‌شنبه ۲۶ دی ۱۳۹۶  ۰ نظر   ۸۹ بازدید
برگزاری جشنواره فرآورده های ماهی کیلکا در سازمان شیلات ایران

دکتر خانی پور رئیس پژوهشکده آبزی پروری آب های داخلی در زمینه فرآوری کیلکا به بیانات یکی از فعالین بخش خصوصی در این حوزه تاکید و پاسخ هایی قابل تامل ارائه کرد.

مراسم جشنواره فرآورده های کیلکا در راستای اجرای مصوبات کمیسیون های عالی شیلات و معرفی دستاوردهای قابل تجاری سازی موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور با حضور معاون وزیر و رئیس سازمان شیلات ایران، رئیس موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور، اتحادیه صیادی استان های شمالی کشور، صاحبان صنعت فرآوری آبزیان، مدیران شیلاتی و کارشناسان در سالن آمفی تئاتر سازمان شیلات ایران برگزار شد.

همچنین دکتر خانی پور رئیس پژوهشکده آبزی پروری آب های داخلی ضمن ارائه گزارشی در خصوص تحقیقات انجام شده در زمینه فرآوری کیلکا به بیانات یکی از فعالین بخش خصوصی در این حوزه تاکید و پاسخ هایی قابل تامل ارائه کرد.

در ادامه دکتر پورکاظمی رئیس موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور به تبیین تحقیقات انجام شده در زمینه فرآوری آبزیان دستاوردهای قابل تجاری موسسه و برنامه های آتی موسسه در خصوص فرآوری ماهی کیلکا پرداخت.
دکتر حسن صالحی معاون وزیر و رئیس سازمان شیلات ایران ضمن تسلیت به مناسبت درگذشت شهادت گونه سرنشینان کشتی سانچی به خانواده های ایشان و جامعه دریایی کشور و همچنین تشکر از برگزار کنندگان گردهمایی و جشنواره بر اهمیت تامین امنیت غذایی، افزایش سهم آبزیان در سبد غذای آبزیان و ورود ماهی کیلکا در بازار و ترویج مصرف آن در مدارس و صادرات فرآورده های کیلکا تاکید کرد.

گفتنی است به منظورآشنایی مدعوین با این فرآورده ها و نحوه طبخ و سرو آنان حاضرین با یازده محصول فرآوری شده کیلکا شامل: کنسرو فیش بال در روغن، کنسرو فیل بال در سٌس ، کنسرو کیلکا در روغن، کنسرو کیلکا در سٌس، کنسرو قیمه با فیش بال، کنسرو قورمه با فیش بال، واویشکای کیلکا، فیش فینگر، فیش برگر، کیلکا دودی گرم و سرد، مارینای کیلکای گرم و سرد، مایع ماکارونی کیلکا، واویشکای کیلکا در روغن تصفیه شده کیلکا و بستنی غنی شده با پروتئین ماهی کیلکا پذیرایی شدند

منبع : روابط عمومی سازمان شیلات ایران

دیدگاه خود را بیان کنید