ارزش تولیدات شیلاتی مازندران 780 میلیارد تومان است

شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۷  ۰ نظر   ۶۹ بازدید
ارزش تولیدات شیلاتی مازندران 780 میلیارد تومان است

سرپرست شیلات مازندران با بیان اینکه ارزش تولیدات شیلاتی مازندران 780 میلیارد تومان بوده است،گفت: تولید ماهیان خاویاری در استان با هدف تامین مولد انجام می‌شود که ارزش اقتصادی برای این بخش 70 میلیارد تومان بوده است.

ولی‌الله محمدزاده ظهر امروز در جلسه میز خدمت مشترک جهاد کشاورزی استان با بیان اینکه هدف اداره کل شیلات مازندران توسعه پایدار و متوازن آبزی‌پروری است، اظهار کرد: 3 هزار و 400 مرکز آبزی‌پروری شامل پرورش ماهیان گرمابی، سردابی، خاویاری، زینتی و ماهی در مازندران فعال است.

وی با اشاره به اینکه سال گذشته 75 هزار تن ماهی پرورشی در استان تولید شد که 18 درصد تولید ماهیان پرورشی در کشور بوده است، افزود: یک پنجم تولید ماهیان پرورشی کشور مربوط به مازندران بوده است.

سرپرست اداره کل شیلات مازندران تصریح کرد: 6 هزار و 500 نفر به طور مستقیم در صنعت ماهیان پرورشی فعالیت دارند که ارزش اقتصادی این بخش 680 میلیارد تومان است.

این مسؤول هدف از تولید ماهیان پرورشی را تولید و ایجاد فرصت‌های شغلی مولد اعلام کرد و افزود: اعطاء تسهیلات نقش موثری در تولید این بخش دارد.

محمدزاده صید و صیادی در استان را شامل ماهیان استخوانی، کیلکا و ماهیان خاویاری اشاره کرد و گفت: 54 تعاونی پره در بخش ماهیان استخوانی فعالیت دارند که 3 هزار و 800 صیاد از 20 مهرماه تا اواسط فروردین ماه سال بعد اقدام به صیادی در دریای خزر می‌کنند.

وی با بیان اینکه سال گذشته 3 هزار و 500 تن ماهی استخوانی در استان تولید شد، اضافه کرد: 44 شناور برای صید و صیادی کیلکا در استان فعال است که 16 هزار و 200 تن کیلکا صید شد و 450 صیاد در این زمینه فعال هستند.

سرپرست اداره کل شیلات مازندران اضافه کرد: تولید ماهیان خاویاری در استان با هدف تامین مولد انجام می‌شود که ارزش اقتصادی برای این بخش 70 میلیارد تومان بوده است.

این مسؤول ادامه داد: تولید ماهیان استخوانی در سال 96 نسبت به سال 97، 14 درصد افزایش داشته است.

وی با بیان اینکه صنایع شیلاتی و بازاریابی یکی از بخش‌های فعال بخش شیلاتی است، گفت: 40 مرکز شیلاتی شامل تولید کنسرو، پور ماهی و روغن ماهی در استان وجود دارد که تنها در مازندران به صورت متمرکز در حال فعالیت است.

سرپرست اداره کل شیلات مازندران با اشاره به اینکه 28 بازار عمومی ماهی در شهرستان‌های استان وجود دارد، ادامه داد: 50 مرکز عرضه ماهی زنده در استان فعالیت دارند.

وی با بیان اینکه دو مرکز بازسازی ذخایر آبزیان در شهرستان‌های ساری و کلاردشت وجود دارد، افزود: در شهرستان ساری سه گونه کپور، خاویار و سفید تولید می‌شود که سالانه 60 میلیون قطعه از این گونه‌ها تولید رهاسازی می‌شود.

سرپرست اداره کل شیلات مازندران در پایان با بیان اینکه در مرکز بازسازی کلاردشت، سالانه یک میلیون قطعه تولید و رهاسازی می‌شود، اظهار کرد: 12 هزار نفر به طور مستقیم در شیلات استان فعالیت دارند که سال گذشته ارزش تولیدات شیلاتی 780 میلیارد تومان بوده است

منبع : فارس

دیدگاه خود را بیان کنید