همایش و جشنواره « نقش مصرف آبزیان در ارتقای سلامت جامعه»

سه‌شنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۷  ۰ نظر   ۱۲۲ بازدید
همایش و جشنواره « نقش مصرف آبزیان در ارتقای سلامت جامعه»

به منظور افزایش فرهنگ مصرف آبزیان و ارتقای سلامت جامعه در تاریخ 97/2/18 در شهرستان شهرضا همایش یک روزه « نقش مصرف آبزیان در ارتقای سلامت جامعه» برگزار شد

مهندس مجتبی فوقی مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهادکشاورزی اصفهان، با اعلام خبر فوق گفت: در این همایش یک روزه که با همکاری مدیریت جهادکشاورزی و فرمانداران شهرستان برگزار شد بیش از 300 نفر از مدیران بخش های دولتی شهرستان و همچنین اعضای کمیته بانوان فرمانداری، شهرداری، شورای شهر، شبکه بهداشت، آموزش و پرورش و سایر ادارات دولتی و همچنین مروجین شرکت کردند.به گفته دکتر مجتبی فوقی محورهای سخنرانی این همایش بنرامه ها و راهکارهای افزایش سرانه مصرف آبزیان در شهرستان و آشنایی با ارزش های غذایی آبزیان و همچنین امنیت کنسروماهی در سبد غذایی خانوارها بود

براساس این گزارش، با توجه به موضوع فرهنگ سازی مصرف آبزیان و کودکان با حضور دانش آموزان دبستانی شهرستان، جشنواره نقاشی و کاردستی کودکان با ماهی برگزار شد و ضمن آشنا نمودن کودکان با مزایای مصرف ماهی جوائزی نیز به آنها اهدا گردید.
این گزارش حاکی است در حاشیه جشنواره کلاس آموزشی طبخ انواع غذاهای دریایی ویژه کارکنان اداره بانوان شهرستان برگزار شد و شرکت کنندگان شیوه های طبخ چندین نوع غذای دریایی را فرا گرفتند.
در این همایش نایب رئیس کمیته کنسرو آبزیان کشور مطالب مفیدی در خصوص آگاه سازی جامعه نسبت به مصرف کنسرو ماهی و عدم استفاده از مواد نگهدارنده در این محصولات دریایی ارائه نمود.
منبع : روابط عمومی سازمان شیلات ایران

دیدگاه خود را بیان کنید