همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی استان آذربایجان شرقی گفت: حضور محققین در عرصه های شیلات و امور آبزیان، صنایع کشاورزی و تولیدات دامی و زراعی در طرح یاوران تولید مطلوب و شایسته است. |
علی رخ افروز در جلسه برنامه ریزی برای اجرا نمودن طرح یاوران تولید که در اتاق جلسه سازمان برگزار شد، ضمن بیان این مطلب افزود: کارشناسان به اتفاق محققین باید در بخش های شیلات، صنایع کشاورزی، تولیدات دامی و زراعی هم در این طرح حضور داشته باشند، چرا که هر کدام محصولاتی را تولید می کنند. وی، ادامه داد: باید لیست محققین که براساس تخصصشان در مرکز تحقیقات حضور دارند تا هفته آینده در اختیار اداره ترویج قرار داده شود. رخ افروز گفت: باید از ادارات شهرستان ها هم بخواهیم تا در این طرح شرکت کرده و چالش هایی که در بخش تولید دارند را عنوان نمایند تا بتوانیم در بخش تولید از این چالش ها استفاده کنیم تا بتوانیم در تولید بهبودی ایجاد کنیم. معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی استان در ادامه اظهار کرد: این طرح یک مسیر طولانی خواهد داشت و برای نتیجه گرفتن باید جلساتی به صورت هم اندیشی و تشکیل گروه های فکری برگزار شود. مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی سازمان جهادکشاورزی استان نیز در این جلسه گفت: تولید گندم و کلزا باید تخصصی انجام شود. عبادپور افزود: برای عملیاتی کردن این طرح، مرکز تحقیقات باید لیستی از افراد متخصص و محقق را در این زمینه تهیه کرده و در اختیار سازمان قرار دهد. وی گفت: واحدهای تخصصی باید در این طرح دخیل باشند و با برگزاری جلسات تخصصی به افزایش و کیفیت تولید کمک کنند.
منبع : ایانا |