پيشنهاد قرار گرفتن ماهي و فرآورده هاي آبزيان در غذاي حضرتی

در زمينه گسترش همكاريهاي سازمان شيلات ايران و سازمان اوقاف و امور خيريه كشور، قرار گرفتن ماهي و فرآورده هاي آبزيان در غذاي حضرتي، پيشنهاد شد.

در زمينه گسترش همكاريهاي سازمان شيلات ايران و سازمان اوقاف و امور خيريه كشور، قرار گرفتن ماهي و فرآورده هاي آبزيان در غذاي حضرتي، پيشنهاد شد.

سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳  ۰ نظر   ۱۳۰ بازدید
پيشنهاد قرار گرفتن ماهي و فرآورده هاي آبزيان در غذاي حضرتی

در زمينه گسترش همكاريهاي سازمان شيلات ايران و سازمان اوقاف و امور خيريه كشور، قرار گرفتن ماهي و فرآورده هاي آبزيان در غذاي حضرتي، پيشنهاد شد.

پيرو نشست صميمانه سوم ارديبهشت ماه 1403 و توافقات انجام شده در زمينه گسترش همكاريهاي سازمان شيلات ايران و سازمان اوقاف و امور خيريه كشور، گسترش فرهنگ مصرف آبزيان به عنوان غذاي سلامتي مورد تاكيد قرار گرفت.

معاون وزير و رئيس سازمان شيلات ايران در اين نشست قرارگرفتن ماهي توليدات استان خراسان رضوي در برنامه غذايي حضرتي زائران و حرم هاي متبركه بالاخص حرم مطهر علي ابن موسي رضا (ع) با تمركز بر تهيه آبزيان از توليدات شهرستان سبزواررا پيشنهاد داد.

سيد حسين حسيني افزود: استفاده از محصولات و فرآورده هاي آماده طبخ (انواع ناگت، فيش فينگر، شنيسل، سوخاري و مابقي محصولات آبزي) در پذيرايي از زائران در مناسبت هاي مذهبي، كاروان هاي زيارتي به ويژه مناسك حج ، ايام سوگواري ماههاي محرم و صفر و موكب هاي راهپيمايي اربعين مورد تاكيد است.

لازم به ذكر است طي مذاكرات دفتر بهبود كيفيت، فرآوري و توسعه بازار آبزيان اين سازمان با تامين كنندگان تاييد شده از نظر بهداشتي، كيفي و شرايط ويژه، قيمت رقابتي براي استفاده از مخاطبان آن مجموعه قابل ارائه است.

منبع: روابط عمومي سازمان شيلات ايران

دیدگاه خود را بیان کنید