همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
دوره آموزشی "چگونگی سردکردن ماهی و حمل آن از صیدگاه به کارخانه عمل آوری" ویژه بهرهبرداران پیشرو و علاقهمندان این حوزه در سطح ملی برگزار شد. |
---|
دوره آموزشی "چگونگی سردکردن ماهی و حمل آن از صیدگاه به کارخانه عمل آوری" شنبه 23 تیرماه 1403 در مرکز آموزش عالی امام خمینی(ره) برگزار شد. این دوره آموزشی به صورت مجازی و با 28 نقطه اتصال ویژه بهرهبرداران و کارشناسان این حوزه با تدریس فرشته خدابنده، محقق مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان اجرا شد. مباحث ارائه شده در این دوره: تغییرات ظاهری بعد از مرگ ماهی، دلایل فسادپذیری بالای ماهی، عوامل تسریع فساد، انواع روشهای نگهداری ماهی، عوامل موثر در نگهداری ماهی به روش سرد، روشهای ایجاد سرما، مزایای استفاده از RSW برای سرد کردن ماهی، انتقال صید برای عرضه، بهینهسازی عملیات نگهداری ماهی در یخ، روشهای یخ گذاری ماهی است. منبع: روابطعمومی مرکز آموزش عالی امام خمینی(ره) |
همکاران و علاقه مندان محترم شیلاتی میتوانند اخبار و گزارشات ویرایش و تنظیم شده و همچنین تصاویر یا ویدئوهای مرتبط با صنعت شیلات همراه با توضیحات آنها را ارسال فرمایند تا بنام خودشان در صفحه اخبار شیلاتی همکاران درج گردد. ارسال اخبار و گزارشات شیلاتی -------------- ارسال تصویر یا ویدئو شیلاتی |