اجرای دوره آموزشی "چگونگی سردكردن ماهی و حمل آن از صیدگاه به كارخانه عمل‌ آوری"

دوره آموزشی "چگونگی سردکردن ماهی و حمل آن از صیدگاه به کارخانه عمل آوری" ویژه بهره‌برداران پیشرو و علاقه‌‌مندان این حوزه در سطح ملی برگزار شد.

دوره آموزشی "چگونگی سردکردن ماهی و حمل آن از صیدگاه به کارخانه عمل آوری" ویژه بهره‌برداران پیشرو و علاقه‌‌مندان این حوزه در سطح ملی برگزار شد.

یک‌شنبه ۲۴ تیر ۱۴۰۳  ۰ نظر   ۲۶ بازدید
اجرای دوره آموزشی "چگونگی سردكردن ماهی و حمل آن از صیدگاه به كارخانه عمل‌ آوری"

دوره آموزشی "چگونگی سردکردن ماهی و حمل آن از صیدگاه به کارخانه عمل آوری" ویژه بهره‌برداران پیشرو و علاقه‌‌مندان این حوزه در سطح ملی برگزار شد.

دوره آموزشی "چگونگی سردکردن ماهی و حمل آن از صیدگاه به کارخانه عمل آوری" شنبه 23 تیر‌ماه 1403 در مرکز آموزش عالی امام خمینی(ره) برگزار شد.

این دوره آموزشی به صورت مجازی و با 28 نقطه اتصال ویژه بهره‌برداران و کارشناسان این حوزه با تدریس فرشته خدابنده، محقق مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان اجرا شد.

مباحث ارائه شده در این دوره: تغییرات ظاهری بعد از مرگ ماهی، دلایل فسادپذیری بالای ماهی، عوامل تسریع فساد، انواع روشهای نگهداری ماهی، عوامل موثر در نگهداری ماهی به روش سرد، روشهای ایجاد سرما، مزایای استفاده از RSW برای سرد کردن ماهی، انتقال صید برای عرضه، بهینه‌سازی عملیات نگهداری ماهی در یخ، روشهای یخ گذاری ماهی است.

منبع: روابط‌عمومی مرکز آموزش عالی امام خمینی(ره)

همکاران و علاقه مندان محترم شیلاتی میتوانند اخبار و گزارشات ویرایش و تنظیم شده و همچنین تصاویر یا ویدئوهای مرتبط با صنعت شیلات همراه با توضیحات آنها را ارسال فرمایند تا بنام خودشان در صفحه اخبار شیلاتی همکاران درج گردد.

ارسال اخبار و گزارشات شیلاتی -------------- ارسال تصویر یا ویدئو شیلاتی

دیدگاه خود را بیان کنید