پایگاه اینترنتی ایران آکوا

گزارشها

گزارشها

گزارشها

دُر یتیم خلیج فارس در صدف فراموشی

صید مروارید از مشاغل سنتی و قدیمی جزیره خارگ محسوب می‌شود که با وجود داشتن مشتری‌های جهانی، این شغل مهم به دست فراموشی سپرده شده است.


۲۱ / ۲ / ۱۴۰۳

قیمت ماهی در بندرانزلی چطور محاسبه می‌شود ؟

رئیس اتحادیه صنف ماهی‌فروشان شهرستان بندرانزلی در خصوص نحوه تعیین قیمت ماهی تاکید کرد: قیمت ماهی در بازار بر اساس عرضه و تقاضا تعیین می‌شود. در روزهای آخر صید که فراوانی ماهی را شاهد بودیم قیمت‌ها پایین‌تر بود ولی حالا که فصل صید تمام شده، قیمت نیز افزایش پیدا می‌کند.


۲۱ / ۲ / ۱۴۰۳

اجرا طرح‌های پرورش ماهی در روستاهای ساحلی استان بوشهر

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار بوشهر با اشاره به تدوین برنامه اجرا پرورش ماهی در قفس ویژه روستاییان ساحلی استان بوشهر گفت: ۴۴ روستای استان در کنار ساحل خلیج‌فارس قرار دارد که قابلیت پرورش آبزیان دارند


۲۱ / ۲ / ۱۴۰۳

هامون تشنه ماند، روستاها از جمعیت خالی شده‌اند و صیادی و کشاورزی از بین رفته است

اظهارنظر اخیر علی سلاجقه، رئیس سازمان محیط‌زیست، درباره آبگیری تالاب هامون بعد از بارش‌های شدید در حوضه آبریز افغانستان آنقدر بحث‌برانگیز بود که بلافاصله هم رسانه‌های محلی به آن واکنش نشان دادند، هم نمایندگان استان سیستان و بلوچستان. او در حاشیه جلسه هیئت‌دولت هفته گذشته گفته بود: «با توجه به هماهنگی‌هایی که با هیئت‌حاکمه افغانستان درباره حقابه هیرمند داشته‌ایم، حدود ۶۰ میلیون متر مکعب رهاسازی آب صورت گرفته است. بررسی‌ها نشان می‌دهد حدود ۵۰ درصد تالاب هامون آبگیری شده است.»


۱۷ / ۲ / ۱۴۰۳
گزارشها ویژه

پرندگان نادر در تالاب کانی‌برازان مهاباد لانه‌سازی کردند

رییس اداره حفاظت محیط زیست مهاباد گفت: کارشناسان این اداره در پایش های خود از پناهگاه حیات وحش و تالاب بین المللی کانی برازان این شهرستان، لانه‌سازی پرنده‌های نادر و در حال انقراض آبزی و کنارآبزی نظیر اردک سرحنایی و اردک تاج‌دار را مشاهده کردند.


۱۷ / ۲ / ۱۴۰۳

افزایش دو برابری سطح تولید بچه ماهی در مرکز سیاهکل

افزایش دو برابری سطح تولید بچه ماهی در مرکز سیاهکل . این مرکز نیازمند 20 میلیارد تومان اعتبار است /استمرار شغل صیادی و حیات ماهیان ارزشمند خزر منوط به تولید بچه ماهیان در مراکز بازسازی ذخایر شیلات است.


۱۵ / ۲ / ۱۴۰۳

122هزار تن آلودگی نفتی در دریای خزر

7میلیون ایرانی در حاشیه آلوده‌ترین پهنه آبی در شمال کشور زندگی می‌کنند. پژوهشکده اکولوژی دریای خزر وابسته به مؤسسه تحقیقات شیلات در سال 1391میزان آلودگی‌های نفتی دریای خزر را بیش از 122هزار تن در سال اعلام کرده است؛ رقمی که با توجه به وقفه چندساله همکاری‌های مشترک 5کشور عضو کنوانسیون تهران، به‌احتمال زیاد حالا شرایط بحرانی‌تری دارد.


۱۲ / ۲ / ۱۴۰۳

ارائه تسهیلات کم‌بهره و تکمیل زیرساخت‌ها از مهم‌ترین مطالبات پرورش‌دهندگان آبزیان است

پرورش دهنده نمونه ماهیان گرمابی خوزستان در سال ۱۴۰۲ گفت: مهمترین مطالبه پرورش‌دهندگان آبزیان از مسئولان، ارائه تسهیلات کم‌بهره و تکمیل زیرساخت‌ها و مکانیزاسیون و ادوات موردنیاز است.


۱۲ / ۲ / ۱۴۰۳

لرستان؛ فرصت تولید و تجارتِ صنعت شیلات

صنعت آبزی‌پروری در لرستان به عنوان یکی از مهمترین زیربخش‌های اقتصادی در تامین امنیت غذایی، تجارت، اشتغال¬زایی و محرومیت زدایی از جایگاه ویژه‌ای برخوردار بوده و می‌تواند در اقتصاد استان نقش‌آفرینی کند.


۱۲ / ۲ / ۱۴۰۳

خودکفایی، اشتغال و معیشت با استفاده از پساب‌های کشاورزی

صنعت آبزی پروری، سریع الرشدترین صنعت تولید خوراک مغذی برای انسان است و سالانه بیش از ۱۱۰ میلیون تن انواع آبزیان پرورشی به ارزش بیش از ۲۷۰ میلیارد دلار در دنیا تولید می شود.


۱۲ / ۲ / ۱۴۰۳

سازمان محیط زیست خود را متولی حفاظت از آبزیان نمیداند

دکتر عبدلی استاد پژوهشکده علوم محیطی دانشگاه شهید بهشتی اعلام نمود زنگ خطر انقراض تنوع زیستی ماهیان دریای خزر به صدا در آمده تا دیر نشده کاری باید انجام داد.


۱۱ / ۲ / ۱۴۰۳

پساب‌های نفتی و میکروپلاستیک‌ها بلای جان آبزیان

خلیج‌فارس و دریای عمان به‌عنوان اکوسیستم‌های دریایی کم‌نظیر، از تنوع زیستی و منابع‌طبیعی غنی برخوردار هستند.پهنه‌های دریایی یکی از باارزش‌ترین زیست‌بـوم‌های آبی جهان هستند که باوجود متنوع‌ترین رویش‌های گرمسیری و گونه‌های مختلف جانداران آبزی، شرایط بسیار ویژه‌ای دارد که محیط‌زیست آن را تبدیل به محیطی بسیار حساس و شکننده کرده است.


۱۰ / ۲ / ۱۴۰۳
گزارشها ویژه

قطع آخرین رگ حیاتی خلیج فارس

آخانی گفت: تردیدی نخواهد بود که دستگاه های آب شیرین کن، آسیب های کلوژیکی جدی دارند و تمام مطالعات و تحقیقات هم این موضوع را نشان داده است.


۱۰ / ۲ / ۱۴۰۳

نقش 306 هزارمیلیارد ریالی بانك كشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی خانوارها در سال 1402

بانک کشاورزی در سال 1402 به منظور حمایت از تولید و تامین انواع گوشت و فرآورده های گوشتی مصرفی خانوارها، قریب به 306 هزار میلیارد ریال تسهیلات پرورش دام، طیور و آبزیان و صنایع تبدیلی و تکمیلی وابسته، به فعالان این حوزه پرداخت کرده و بدین ترتیب نقش موثری در تامین پروتئین حیوانی مورد نیاز جامعه و امنیت غذایی خانوار ایرانی ایفا کرده است.


۱۰ / ۲ / ۱۴۰۳

رونق تولید در بخش کشاورزی معطل صدور مجوز

موافقان دستورالعمل فواصل بهداشتی بین واحد‌های تولیدی می‌گویند باید بین واحد‌های تولیدی در بخشهای شیلات و دامپروری فاصله باشد تا بیماری بین دام کنترل شود؛ اما منتقدان می‌گویند این فاصله مانعی برای تولید بیشتر است. این اختلاف باعث معطلی بیش از ۴ هزار کسب وکار شده است.


۷ / ۲ / ۱۴۰۳
تعداد رکورد : 1616