همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
گوشت ماهی بیشترین درصد پروتئین را در بین گوشتها دارد
سرویس اجتماعی برنا، لیلا شورورزی کارشناس تغذیه دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی نیشابور، گفت: گوشت ماهی از نظر کیفی نیز بر خلاف گوشت قرمز دارای بافت پیوندی کمتر و فاقد الاستین است که فقدان آن هنگام تبدیل کلاژن به ژلاتین در زمان پخت باعث میشود که پروتئین پخته شده راحتتر هضم شود و جذب آن به بیش از 90 درصد برسد.
شورورزی ادامه داد: پروتئینهای ماهی دارای اسیدهای آمینه ضروری به نسبتی بسیار متناسب با نیازهای بدن انسان است.
وی افزود: پروتئین موجود در میگو نیز کیفیت بالایی داشته و حاوی تمام اسیدهای آمینه ضروری بدن است و به دلیل نداشتن بافت همبند به راحتی هضم و جذب میشود.
کارشناس تغذیه دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی نیشابور خاطرنشان کرد: مقدار چربی ماهیها بسیار متفاوت بوده و از کمتر از یک درصد تا بیش از 30 درصد متغیر بوده و جزو سهلالهضمترین چربیهای حیوانی است.
وی تصریح کرد: در این میان اسیدهای چرب «امگا 3» با خواص و فواید بسیار ارزشمند از همه مهمتراند که در ماهیهای چرب ساکن آبهای دریایی سرد به میزان فراوان یافت میشود.
کارشناس تغذیه دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی نیشابور، با بیان اینکه میگو نیز دارای چربی کمی بوده و چربیهای آن نیز از نوع غیر اشباع امگا 3 است، توضیح داد: ویتامینهای گروه B بیشتر در گوشت ماهی وجود ندارند، میگو به دلیل دارا بودن اسید آمینه تریپتوفان فراوان که پیش ماده ویتامین B3 است و مقدار فراوانی از این ویتامین را برای بدن تامین میکند.
شورورزی اضافه کرد: ماهی و میگو از نظر وجود مواد معدنی غنی بوده و دارای آهن، ید، کلسیم، فسفر، گوگرد، روی، فلونور، سلنیوم، منگنز و مس هستند.
وی توصیه کرد: مصرف مداوم و منظم مواد غذایی حاصل از آبزیان به ویژه ماهی و میگو به علت دارا بودن بسیاری از مواد و ترکیبات مهم و اساس موثر در سلامتی انسان در تمامی دوران زندگی و به ویژه در دوران جنینی، کودکی، نوجوانی و کهنسالی از سوی مراجع معتبر علمی و پزشکی جهان مورد تاکید و توصیه است