همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
تالاب آذینی ظرفیت جهانی شدن را دارد
فرماندار سیریک گفت: تالاب بین المللی خور آذینی یکی از چهار تالاب بین المللی هرمزگان است و ظرفیت جهانی شدن را دارد
خبرگزاری فارس از سیریک، محمد اسفندیاری عصر امروز در بازدید از نهالستانهای حرا در روستای کناری شهرستان سیریک اظهار داشت: تالاب بین المللی خور آذینی یکی از چهار تالاب بین المللی هرمزگان و یکی از زیبا و بکرترین تالابهای دنیاست که از آن علاوه بر زیستگاه پرندگان، جانوران، آبزیان و توریسم به عنوان پناهگاهی امن برای در امان ماندن شناورهای صیادان در هنگام مواج بودن دریا استفاده میشود.
وی افزود: جنگلهای حرا و چندل سیریک به لحاظ موقعیت اقلیمی از جایگاه بسیار خوبی در جذب گردشگر و سرمایهگذار برخوردار است که میتوان با همت و توجه بیشتر در ایجاد زیرساختهای گردشگری، این مکان را در به عنوان جایگاهی تفریحی و توریستی جهانی تبدیل کرد.
فرماندار سیریک بیان داشت: جنگلهای دریایی دارای دو گونه مهم و ارزشمند حرا و چندل هستند که درخت حرا توسط دانشمند ایرانی ابو علی سینا کشف و به افتخار این دانشمند بزرگ به نام حرا نامگذاری شده است.
این مسئول اضافه کرد: جنگلهای مانگروی در کشور 23 هزار هکتار است که از این میزان 20 هزار هکتار آن در استان هرمزگان و از 20 هزار هکتار جنگلهای مانگرو استان حدود یک هزار و 900 هکتار آن در شهرستان سیریک رویش دارد
رئیس منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان سیریک نیز گفت: 200 هزار اصله نهار حرا و 150 هزار بذر چندل در نهالستان صدف آذین شهرستان سیریک برای کشت در سطح 350 هکتار از خورهای آذینی، گز و سیریک تولید و آماده کشت است.
محمد شعبانی تصریح کرد: این نهالها با هدف توسعه جنگلهای مانگرو، ایجاد پوشش گیاهی، احیای گونههای مانگرو، جلوگیری از فرسایش ساحلی، ایجاد زیستگاه آبزیان و پرندگان مهاجر دریائی و تامین علوفه دامی در خورهای شهرستان سیریک کشت میشود.
وی یادآور شد: برای تولید و انتقال کشت نهال حرا به داخل خورها مدت هشت ماه و بذر چندل دو ماه زمان نیاز است