همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
خروج گاز از دریاچه سد مارون
رضانیا در گفت وگو با خبرنگار مهر در خوستان با تایید خروج گاز از دریاچه سد مارون، اظهار کرد: حباب هایی روی قسمت های انتهایی دریاچه سد مارون مشاهده شده است.
وی با بیان اینکه بررسی ها برای تشخیص علت وقوع این حادثه همچنان ادامه دارد، افزود: این پدیده در استان جدید است اما در تعدادی از سدهای خارج از کشور روی داده که منشاهای متفاوتی داشته از جمله نفت، گاز و یا آتشفشان.
رضانیا ادامه داد: احتمال دارد که این پدیده که بیش از یک ماه است رخ داده، نتیجه یک سری فعل و انفعالات شیمیایی در لایه های زیرین زمین باشد، اما هنوز نتیجه قطعی حاصل نشده است.
مدیر عامل سازمان آب و برق خوزستان درباره احتمال تاثیر بهره برداری از میادین نفتی بالادست این منطقه توضیح داد: در اطراف این سد حوزه های نفتی وجود دارد و این مساله با مسئولان نفت و گاز مطرح شده است اما در این زمینه نیز هنوز نتیجه ای به دست نیامده است.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه کارشناسان سازمان آب و برق در حال بررسی و رصد موضوع هستند، اظهار کرد: بررسی نوع گازها هنوز ادامه دارد و نتیجه آنالیز گازها هنوز اعلام نشده است.
رضانیا با تاکید بر اینکه هیچگونه مشکل سازه ای وجود ندارد، آلودگی آب مخزن سد را رد کرد و افزود: آنچه مسلم است اینکه هیچگونه آلودگی در آب مخزن مشاهده نشده و جای نگرانی نیست. استفاده از آب مخزن نیز مشکلی ندارد.
وی تصریح کرد: حتی یک مورد مرگ و میز آبزیان طی این پدیده اتفاق نیفتاده است زیرا از مخزن سد مارون برای آب شرب استفاده چندانی نمی شود و عمده مصرف آن در بخش کشاورزی است.
بر اساس گزارش مهر، سد مخزني مارون بر روي رودخانهاي به همين نام در 19 كيلومتري شمال شهرستان بهبهان در خوزستان احداث شده است. این سد با ارتفاع 175 متر و حجم مخزن 2.51 میلیارد مترمکعب از مرتفع ترين سدهاي خاكي ايران و منطقه و همچنين در زمره سدهاي بزرگ جهان محسوب می شود.
اهداف اين طرح شامل كنترل سيلاب و جريان رودخانه مارون، تامين آب شرب شهر بهبهان، توسعه و تامين آب براي زمينهاي كشاورزي دشتهاي چهارگانه بهبهان، جايزان، خلفآباد و شادگان و همچنين توليد انرژي برق آبي است