همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
سعیدی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در انزلی بازسازی ذخایر ارزشمند دریای خزر را از اولویتهای برنامه شیلات ذکر کرد.
وی با بیان اینکه در بحث بازسازی ذخایر دریای خزر از فرمانداران نوار ساحلی گیلان، منابع طبیعی و تمام مسئولان کمک میطلبیم، افزود: برای حفظ این ذخایر با مشکل مواجه هستیم.
مدیرکل شیلات گیلان از رهاسازی سالانه میلیونها قطعه انواع بچه ماهیان خاویاری از طریق تکثیر مصنوعی به دریا خبر داد و افزود: صیدهای غیرمجاز در ما را در بازدارندگی این ماهیان با مشکل مواجه کرده است.
وی با اشاره به اینکه در سال گذشته 200 میلیون قطعه بچه ماهی در دریا رهاسازی شد، تصریح کرد: امسال میزان رهاسازی بچه ماهیان خاویاری 23 درصد کاهش داشت و تنها 43 میلیون را رهاسازی کردیم.
سعیدی پیامدهای منفی صیدهای غیرمجاز را متوجه استان دانست و یادآور شد: دریا انفال الهی و جزو سرمایههای ملی ما است و اگر به درستی از آن بهرهبرداری نشود نسل ماهیان ارزشمند و خاویاری را با انقراض مواجه میکند.
وی کمک تمام دستگاههای گیلان در بحث حفاظت از ماهیان دریای خزر را ضروری خواند و خاطرنشان کرد: همه در این زمینه مسئول هستند و برای حفظ این میراث نیاز به عزم ملی است.
این مسئول با تصریح بر اینکه 70 درصد ماهیان استخوانی و بیش از 80 درصد ماهیان خاویاری در گیلان بازسازی میشود، یادآور شد: 2 میلیون قطعه ماهی خاویاری در گیلان تکثیر میشود و مولد خوب نداریم.
وی مولد ماهیان در رودخانه سفیدرود را زیر 10 درصد عنوان کرد و متذکر شد: زمانی مولد در این رودخانه 70 درصد بود و این کاهش نگرانکننده است.
سعیدی با اشاره به اینکه سه سال مولدگیری ماهیان از آستانهاشرفیه انجام شد، خاطرنشان کرد: از نظر ژنی ماهی در هر جا متولد شود به همان جا برمیگردد بنابراین باید تلاش کنیم تا مولدگیری در رودخانههای گیلان انجام شود