ماهی‎های تازه برتری خاصی به منجمد ندارند

سه‌شنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۳  ۰ نظر   ۹۶ بازدید

ماهی‎های تازه برتری خاصی به منجمد ندارند
یک کارشناس بخش آبزیان گفت: امکان فساد در ماهی‎های تازه بیشتر از ماهی‎های منجمد است.
غلامحسین اکبری بیان کرد: برخلاف باور عام، ماهی‎های تازه به هیچ وجه برتری خاصی بر منجمد ندارد چه بسا که در مواردی، ماهی‎های منجمد سالم‌تر از تازه هم باشند.
وی اضافه کرد: اگر در شهری زندگی می‎کنید که به دریا و غذاهای دریایی دسترسی مستقیم ندارید، حتماً ماهی از شهرهای ساحلی به شهر شما وارد خواهد شد که اگر فاصله این شهر ساحلی تا محل زندگیتان کم باشد، ماهی را به صورت تازه و در صورت زیاد بودن به صورت منجمد و بسته‎بندی وارد می‎کنند.
اکبری ادامه‌داد: ماهی‎های منجمد که دارای بسته‎بندی کارخانه‎ای هستند، به محض صید و تمیز شدن، بسته‎بندی و منجمد می‎شوند و امکان فساد در آنها بسیار پایین می‎آید. این در حالی است که امکان ماندگی یا حتی فساد در ماهی‎های تازه به مراتب بیشتر گزارش شده است.
این پژوهشگر یادآور شد: در ضمن اگر قصد خرید ماهی پرورشی هم دارید، بهتر است انواع زنده آنها را خریداری کنید تا از تازه بودنشان مطمئن باشید.
وی خاطرنشان کرد: تمام موادغذایی از سبزی‎ها و میوه‎ها گرفته تا گوشت و لبنیات می‎توانند به موادشیمیایی مختلفی آلوده باشند. ماهی هم از این قاعده مستثنی نیست و گونه زیادی از ماهی‎ها حاوی جیوه هستند اما خوشبختانه متخصصان معتقدند که ریزمغذی‎های بسیار فراوان و پرخاصیت موجود در گوشت ماهی، اثر جیوه را تا حد قابل قبولی در بدن کاهش می‎دهند. به همین دلیل حتی مصرف یک وعده ماهی جیوه‎دار در طول هفته هم مشکلی پیش نخواهد آورد
منبع : باشگاه خبرنگاران

دیدگاه خود را بیان کنید