همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
سهشنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۳
۰ نظر
۹۶ بازدید
یک کارشناس بخش آبزیان گفت: امکان فساد در ماهیهای تازه بیشتر از ماهیهای منجمد است. | |
غلامحسین اکبری بیان کرد: برخلاف باور عام، ماهیهای تازه به هیچ وجه برتری خاصی بر منجمد ندارد چه بسا که در مواردی، ماهیهای منجمد سالمتر از تازه هم باشند. | |
وی اضافه کرد: اگر در شهری زندگی میکنید که به دریا و غذاهای دریایی دسترسی مستقیم ندارید، حتماً ماهی از شهرهای ساحلی به شهر شما وارد خواهد شد که اگر فاصله این شهر ساحلی تا محل زندگیتان کم باشد، ماهی را به صورت تازه و در صورت زیاد بودن به صورت منجمد و بستهبندی وارد میکنند. اکبری ادامهداد: ماهیهای منجمد که دارای بستهبندی کارخانهای هستند، به محض صید و تمیز شدن، بستهبندی و منجمد میشوند و امکان فساد در آنها بسیار پایین میآید. این در حالی است که امکان ماندگی یا حتی فساد در ماهیهای تازه به مراتب بیشتر گزارش شده است. این پژوهشگر یادآور شد: در ضمن اگر قصد خرید ماهی پرورشی هم دارید، بهتر است انواع زنده آنها را خریداری کنید تا از تازه بودنشان مطمئن باشید. وی خاطرنشان کرد: تمام موادغذایی از سبزیها و میوهها گرفته تا گوشت و لبنیات میتوانند به موادشیمیایی مختلفی آلوده باشند. ماهی هم از این قاعده مستثنی نیست و گونه زیادی از ماهیها حاوی جیوه هستند اما خوشبختانه متخصصان معتقدند که ریزمغذیهای بسیار فراوان و پرخاصیت موجود در گوشت ماهی، اثر جیوه را تا حد قابل قبولی در بدن کاهش میدهند. به همین دلیل حتی مصرف یک وعده ماهی جیوهدار در طول هفته هم مشکلی پیش نخواهد آورد منبع : باشگاه خبرنگاران |