همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
استاندار خوزستان، بهرهوری و ارزش افزوده را از حلقههای مفقوده در بخش شیلات استان دانست | |
عبدالحسن مقتدایی در افتتاحیه همایش ملی منطقهای آبزیپروری ماهیان دریایی که امروز، 11 اسفندماه در اهواز برگزار شد، با بیان اینکه بهرهوری و ارزش افزوده از موارد مفقوده شیلات است، اظهارکرد: باید در اجرای طرحها تمام موارد را در نظر بگیریم و حقوق همه از جمله حقوق همسایهها را رعایت کنیم و این تضمین کننده سرمایهگذاری و همچنین تضمین کننده این است که در آینده در تعارض قرار نگیریم.
وی افزود: باید تمام تلاشها در پایان به بهرهوری ختم شود و بهرهبرداری غیرصحیح موجب میشود که نتوانیم از تمام مزیتهای یک طرح استفاده کنیم. |
|
مقتدایی با بیان اینکه در خصوص برگزاری این همایش تأکید جدی وجود داشت، افزود: در استان نسبت به برگزاری همایشهایی که دربرگیرنده مشترکاتی بین بخشهای مختلف است، تاکید وجود دارد و برگزاری چنین همایشهایی برای استان سودمند است.
وی با اشاره به برگزاری همایش بررسی طرح 550 هزار هکتاری تصریح کرد: بسیاری از مقالات و پنلهای برگزارشده در این همایش، ابعاد فنی و مختلف این طرح را نشان داد که این مساله موجب تقویت طرح میشود.
مقتدایی تصریح کرد: در همایش آبزی پروری نیز موضوعاتی همچون آبزیپروری، محیط زیست و مصرفکنندگان را در بر میگیرد و موضوعاتی مانند مسایل جغرافیایی، سرمایه گذاری و الزامات زیست محیطی باید مدنظر قرار بگیرد و اگر به این موارد توجه نشود، این موارد در آینده در تعارض با یکدیگر قرار خواهند گرفت.
وی ادامه داد: در مخازن مشترک گاز و نفت، بدون توجه به موضوعات دیگر به دلیل رقابت، شتاب در برداشت وجود داشت و توجه نکردیم که تمام این منابع، متعلق به بشر است و اثرات آن به بشر باز میگردد و در مسجدسلیمان نیز در صد سال گذشته بی مهابا نفت برداشت میشد که اکنون در نتیجه این برداشتها، معضلاتی را شاهد هستیم.
استاندار خوزستان با اشاره به تشکیل ستاد توسعه شیلات در استان گفت: امیدواریم خروجی این همایش قطعنامهای راهگشا در استان و برای تصمیمگیری در شورای برنامه ریزی استان باشد منبع : ایسنا |