ظرفیت پرورش ماهیان خوراکی در استان قزوین تا چهار برابر قابل افزایش است

پنج‌شنبه ۱۳ خرداد ۱۳۹۵  ۰ نظر   ۶۲ بازدید
ظرفیت پرورش ماهیان خوراکی در استان قزوین تا چهار برابر قابل افزایش است

رئیس سازمان جهاد کشاورزی قزوین گفت: با استفاده از قابلیت رودخانه شاهرود در بخش های الموت غربی و شرقی، ظرفیت پرورش ماهیان خوراکی در استان تا چهار برابر قابل افزایش است

نیازعلی ابراهیمی پاک روز پنجشنبه افزود: در حال حاضر سالیانه دو هزار و 500 تن ماهی خوراکی در استان تولید می شود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین از حاشیه رودخانه شاهرود در بخش های الموت غربی و شرقی به عنوان یک مکان بسیار مستعد برای پرورش ماهی خوراکی یاد و اظهارکرد: برای پرورش ماهیان خوراکی در این منطقه از سرمایه گذاران حمایت خواهیم کرد.

ابراهیمی پاک، تشکیل تعاونی های روستایی را برای توسعه فعالیت های مربوط به شیلات و آبزی پروری ضروری دانست و اظهار داشت: در هر نقطه از استان که دارای شرایط مساعد بوده و منابع آبی به میزان لازم و کافی وجود داشته باشد، می توان به در حوزه شیلات و آبزی پروری فعالیت داشت.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین در پایان با اشاره به لزوم افزایش سرانه مصرف ماهی در سطح جامعه بویژه نسل نوجوان و جوان، افزود: با استفاده از ظرفیت های موجود برای پرورش ماهیان خوراکی، می توان ضمن اشتغال زایی و کمک به اقتصاد استان و کشور، به تولید غذای سالم برای جامعه پرداخت.
199 واحد در استان قزوین به کار پرورش ماهیان خوراکی می پردازند

منبع : ایرنا

دیدگاه خود را بیان کنید