همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
سهشنبه ۹ شهریور ۱۳۹۵
۰ نظر
۱۲۷ بازدید
نشست مشترک ایران و استرالیا به منظور احیای دریاچه ارومیه در دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد. |
دراین نشست مسعود تجریشی مدیر دفتر برنامه ریزی وتلفیق ستاد احیای دریاچه ارومیه به تفصیل درخصوص وضعیت دریاچه ارومیه و برنامه های ستاد برای احیای آن پرداخت. همچنین در این نشست تجارب کشور استرالیا درخصوص تخصیص آب به کشاورزان، سیاست های دولت در حکمرانی محلی آب و چگونگی تعیین سقف برای مصرف آب در بخش کشاورزی بازگو شد.
همچنین مطرح شد حکمرانی آب و تخصیص آب وابسته به مسائل متفاوتی است که بسته به مساحت زمین های کشاورزی، سرانه زمین، آب و هوا و فرهنگ و دانش منطقه دارد.
کاهش 40 درصدی مصرف آب در بخش کشاورزی به شرط عدم توسعه زمین های کشاورزی از جمله موضوعات دیگری بود که در این نشست مورد توجه قرار گرفت و به عنوان راه حلی برای رسیدن حقآبه دریاچه ارومیه به بدنه این دریاچه محسوب شد که در خصوص همکاری کشاورزان در بالادست و پایین دست رودخانه ها نیز تبادل نظر شد.
|
استفاده از تجارب استرالیا برای احیا دریاچه ارومیه
مدیر دفتر برنامه ریزی و تلفیق ستاد احیای دریاچه ارومیه درمورد محورهای اصلی این نشست گفت: این جلسه پیرو هماهنگی بود که بین دو دولت ایران واسترالیا در رابطه با ایجاد یک مرکز تحقیقاتی مشترک در زمینه آب صورت گرفته است.
تجریشی افزود: از دانشگاه ملبورن استرالیا که دانشگاه بسیار پیشرفته ای است و از ایران هم دانشگاه صنعتی شریف با محوریت موضوع دریاچه ارومیه تلاش برای این گردهمایی انجام شده است، چرا که زمانی که دو مجموعه می خواهند با هم کار کنند باید موضوعات مشترک و پروژه های واقعی درمیان باشد.
وی با اشاره به این موضوع که دریاچه ارومیه برای تیم هفت نفره دانشگاه ملبورن بسیار حائز اهمیت است، اظهار کرد: استرالیایی ها به دلیل اهمیت این موضوع درخواست کردند که تعاملات بین دو کشور که از طریق دو دانشگاه انجام می شود ابتدادر رابطه با مسائل واقعی شکل گیری شود.
مدیر دفتر برنامه ریزی و تلفیق ستاد احیای دریاچه ارومیه ادامه داد:ایرانی ها دریاچه ارومیه و استرالیایی ها هم یک حوزه به نام «موری دالدینگ» دارند که همانند دریاچه ارومیه با مشکلات کمبود آب، مصرف اصلی آب توسط بخش کشاورزی و چالش های تامین آب برای نیازهای زیست محیطی و همچنین نوسانات اقلیم دست و پنجه نرم می کنند.
تجریشی گفت:این نشست به منظور آشنایی اولیه با مشکلات دریاچه و حوضه آبریز برگزار شد و اعضا بازدیدی ازدریاچه ارومیه خواهند داشت و با پروژه ها و اقدامات انجام شده آشنا خواهند شد.
وی ادامه داد: استرالیایی ها روز سه شنبه از ارومیه به تهران باز می گردند و نمایندگانی از تعدادی از مراکز تحقیقاتی مربوط به آب و کشاورزی درکشور، به تشریح توانمندی های خود می پردازند.
مدیر دفتر برنامه ریزی و تلفیق ستاد احیای دریاچه ارومیه خاطرنشان کرد: در روز چهارشنبه نیز همکاران از دانشگاه و ستاد گردهم خواهند آمد تا ببینند چگونه می توان به یک نقشه راه برای شروع فعالیت این مرکز تحقیقات مشترک رسید و اینکه این همکاری چه الزاماتی نیاز دارد و در چه زمینه هایی با یکدیگر می توان فعالیت ها و همکاری مشترک را ادامه داد منبع : ایرنا |