همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
مدیرشیلات و آبزیان استان زنجان با اشاره به حضور واسطه گران در پرورش آبزیان در استان زنجان گفت: حضور واسطه گران در پرورش آبزیان باعث شده تولیدات آبزی پروران استان به قیمت پایین عرضه شده و صرفه اقتصادی نداشته باشد |
|
منصور حقی راد اظهار کرد: سرمایه گذاری در حوزه فرآوری و بسته بندی محصولات شیلاتی طی سال جاری در استان زنجان جزو اولویت ها بوده و به طور جدی در دستور کار قرار دارد. |
|
مدیر شیلات و آبزیان استان سرانه مصرف آبزیان در استان زنجان را 6 و نیم کیلوگرم اعلام و تصریح کرد: در راستای ارتقای سرانه آبزیان در استان و به تبع آن افزایش سطح سلامت جامعه با توجه ظرفیت بالای تولید انواع ماهیان بویژه ماهی قزلآلا در استان، ایجاد واحدهای فرآوری و بسته بندی به منظور عرضه ماهی پاک شده و آماده طبخ در استان ضروری است. وی به تولید بیش از 12 هزار تن ماهی قزل آلا در استان اشاره و خاطرنشان کرد: از طرفی پایین بودن مصرف سرانه آبزیان در استان و خروج ماهیان تولیدی آبزی پروران برای مصرف به سایر استان ها، زمینه ساز فعالیت واسطه ها شده و نهایتا تولیدات آبزی پروران استان به قیمت پایین توسط واسطه ها خریداری میشود. حقی راد بیان کرد: برگزاری کلاس های آموزش طبخ آبزیان برای علاقه مندان، برنامه ریزی برای برگزاری جشنوارههای طبخ آبزیان و عرضه ماهیان به صورت زنده در استان و همچنین برنامه ریزی برای ایجاد غرفه های عرضه مستقیم ماهی به صورت زنده فروشی در سطح شهر از جمله اقدامات انجام گرفته در راستای ترویج مصرف ماهی در بین شهروندان در مناطق مختلف استان بوده است. وی افزود: امسال به مناسبت هفته سلامت همزمان با برگزاری جشنواره آشپزی کلاس طبخ آبزیان نیز با همکاری مرکز بهداشت شهرستان زنجان با حضور بیش از 120 نفر از بانوان روستایی و داوطلبین سلامت برگزار شد و در این کارگاه شرکت کنندگان با نحوه پخت انواع غذاها با استفاده از گوشت ماهی، نحوه تشخیص ماهی تازه از مانده، چگونگی فیله کردن گوشت ماهی و مزایای مصرف ماهی آشنا شدند منبع : دانا |