اداره کل شیلات کرمانشاه و برگزاری دو جشنواره طبخ آبزیان

یک‌شنبه ۱ اسفند ۱۳۹۵  ۰ نظر   ۶۴ بازدید
اداره کل شیلات کرمانشاه و برگزاری دو جشنواره طبخ آبزیان

در سال جاری دو جشنواره طبخ آبزیان با مشخصات زیر در شهرستان های قصر شیرین و سرپل ذهاب برگزار شد

به منظور گرامیداشت ایام دهه مبارک فجر و سی و هشتمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، در سال جاری دو جشنواره طبخ آبزیان با مشخصات زیر در شهرستان های قصر شیرین و سرپل ذهاب برگزار شد.

1- جشنواره طبخ آبزیان با همکاری اداره کل فنی و حرفه ای استان در شهرستان قصر شیرین با حضور امام جمعه، مدیرکل فنی و حرفه ای استان، معاون فرماندار و مسئولین شهرستان قصر شیرین برگزار و همچنین به قید قرعه به 10 نفر از شرکت کنندگان جوایزی اهداء شد. 2- جشنواره طبخ آبزیان با همکاری دانشگاه پیام نور در شهرستان سرپل ذهاب با حضور فرماندار شهرستان، مسئول دفتر امام جمعه و مسئولین شهرستان سرپل ذهاب برگزار و به 5 نفر از شرکت کنندگان که اقدام به طبخ و ارائه غذاهای آبزیان نموده بودند جوایزی اهداء شد

منبع : روابط عمومی سازمان شیلات ایران

دیدگاه خود را بیان کنید