همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
شنبه ۱۴ اسفند ۱۳۹۵
۰ نظر
۱۰۵ بازدید
گسترش تولید بچه ماهی رویکردهای اصلی وزارت جهاد کشاورزی است وی اضافه کرد: در این ارتباط پرورش ماهی در قفس از طرح های مهم اقتصاد مقاومتی به شمار می رود از این رو نسبت به اجرای طرح های این حوزه اهتمام ویژه داریم. |
|
وزیر جهاد کشاورزی اظهار داشت: محدودیت ذخایر آبزیان و کاهش میزان تولید صید و صیادی در سالهای اخیر توسعه مراکز پرورش آبزیان را حائز اهمیت ویژه ای کرده است.
|
|
حجتی با اشاره به اینکه سواحل کشور ظرفیتی بسیار مهم برای پرورش آبزیان است ادامه داد: انتظار می رود در آینده زنجیره تولید از طریق ماهی مولد در شرکت راموز برای تامین بچه ماهی سایت های پرورشی کامل شود.
وی گفت: براساس سیاستهای اقتصاد مقاومتی پرورش ماهی در قفس در دریا در اولویت قرار دارد که در این راستا استان بوشهر پیشرو است.
حجتی، با بیان اینکه ظرفیت تولید ماهی در قفس در استان بوشهر 350 هزار تن در سال است، اضافه کرد: اکنون مجوز 40 هزار تن پرورش ماهی در قفس در آبهای استان بوشهر صادر شده که با توجه به حمایتهای لازم پرداخت تسهیلات به این بخش در اولویت قرار گرفته است.
حجتی افزود: پرورش ماهی در قفس در استان بوشهر به 200 هزار تن در سال خواهد رسید.
وی یادآورشد: با توجه به نقش مهم این طرح در تولید ماهی و ایجاد اشتغال حمایت از بخش خصوصی و سرمایهگذاران مورد تأکید است و دولت نیز تسهیلات لازم را پرداخت میکند.
وی با اشاره به اینکه مسئولان استان بوشهر نیز حمایت و پشتیبانیهای لازم از پرورش دهندگان ماهی در قفس ارائه میکنند، اظهار کرد: با توجه به ظرفیت این استان در اجرای طرح یاد شده با استفاده از ظرفیت خدادادی دریا این طرح منشا تحولات بزرگی در کنار ساحل است.
حجتی با بیان اینکه پرداخت تسهیلات به سرمایهگذاران بخش آبزیان در اولویت قرار داد افزود: طرحهای پرورش ماهی در قفس و کشت گلخانهای از اولویتهای وزارت جهاد کشاورزی در پرداخت تسهیلات است.
وی گفت: بر اساس سیاستهای اقتصادی مقاومتی پرورش ماهی در قفس سال آینده تسریع مییابد و این در حالی است که از تولیدکنندگان این بخش حمایتها و پشتیبانیهای لازم صورت می گیرد.
حجتی با تأکید بر پرداخت تسهیلات به کشت گلخانه ای افزود: با توجه به نقش کشت گلخانهای در صرفهجویی آب پرداخت تسهیلات به این بخش و پرورش ماهی در قفس در اولویت قرار دارد.
مدیرعامل شرکت پرورش ماهی راموز استان بوشهر در این بازدید با ارائه گزارشی گفت: این شرکت به عنوان بزرگترین مرکز پرورش دهنده ماهی سیباس در خاورمیانه در سال جاری 10 میلیون قطعه بچه ماهی تولید کرد.
حامد شاهرخی افزود: پرورش ماهی به صورت مدار بسته به واسطه کاهش هزینههای تولید و افزایش بهرهوری از طریق افزایش تولید در واحد سطح نقشی مهم در تامین بچهماهی مراکز آبزیپروری دارد.
وی بیان کرد: هم اکنون 80 استخر تولید بچه ماهی در این شرکت فعال است و با توجه به اجرای طرحهای توسعهای در این شرکت تولید بچه ماهی سیباس از 2.5 میلیون قطعه در سالهای 93 و 94، امسال به 10 میلیون قطعه افزایش یافته است.
شاهرخی بیان کرد: در اجرای طرح توسعه ای در این شرکت شمار استخرهای پرورش بچه ماهی از 34 به 80 استخر، میزان غذادهی به بچه ماهی ها از 1800 کیلوگرم به 3200 کیلو و شمار اشتغال آن از 30به 70 نفر افزایش یافته است.
وی اظهارکرد: طبق برنامهریزیهای انجام شده قرار است میزان تکثیر بچه ماهی در این شرکت در سال آینده به 30میلیون قطعه برسد که این امر زمینه تولید 15 هزار تن ماهی را فراهم میکند منبع : میزان |