همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
مدیر کشاورزی و شیلات سازمان منطقه آزاد قشم گفت: هم اکنون تولید ماهی خُشک در این جزیره با روش های سنتی انجام می گیرد که مشکلات بهداشتی و هدررفت زیاد دارد و از این رو با سیاست های اتخاذ شده، روش های صنعتی و بهداشتی جایگزین می شود. |
|
حامد عبدالهی روز شنبه در گفتگو با خبرنگاران به ظرفیت صید 60 هزار تُنی ماهی کوچک سطح زی در جزیره قشم اشاره و تصریح کرد: در حال حاضرحدود 42 هزار تُن ماهی صید می شود که 80 درصد از آن جهت تولید پودر ماهی استفاده می شود. |
|
عبداللهی، رعایت نشدن بهداشت، مشکلات زیست محیطی برای مردم جزیره وهمچنین کاهش شدید ارزش افزوده ماهی خشک تولیدی را از عیب های روش تولیدماهی خشک به روش سنتی دانست و ادامه داد: این آبزیان مقوی دارای کیفیت غذایی بسیار بالایی هستند که با رعایت اصول بهداشتی در زمینه خشک کردن ماهیان سطح زی می توان از آن به عنوان جیره غذایی استفاده کرد. منبع : ایرنا |