برگزاری کارگاه آموزش طبخ آبزیان در بابلسر

سه‌شنبه ۱۲ دی ۱۳۹۶  ۰ نظر   ۹۴ بازدید
برگزاری کارگاه آموزش طبخ آبزیان در بابلسر

رئیس گروه ترویج و آموزش شیلات مازندران از برگزاری کارگاه آموزش طبخ آبزیان در شهرستان بابلسر خبر داد

صالحی در کارگاه آموزش طبخ ماهی که صبح امروز با حضور مدیران و سرآشپزهای هتل ها و رستوران های مازندران در مجتمع پذیرایی شیلات این استان در شهرستان بابلسر برگزار شد گفت: از ابتدای امسال تاکنون برای هزار و 300 نفر، 25 دوره آموزش طبخ ماهی برگزار شده است.

رئیس گروه ترویج و آموزش شیلات مازندران، آشنایی مردم با ارزش غذایی و خواص درمانی ماهی، آشنایی با روش های نوین طبخ ماهی، آشنایی با انواع محصولات و فرآورده های شیلاتی و نیز افزایش سرانه مصرف آبزیان از جمله اهداف برگزاری این دوره ها نام برد و افزود: این دوره ها با همکاری دفتر امور بانوان استانداری، فرمانداری ها و سازمان جهاد کشاورزی در شهرستان های استان برای خانم های خانه دار، سرآشپزان هتل ها، رستوران ها و نیز بانوان شاغل در دستگاه های دولتی و خصوصی و دانشجویان و دانش آموزان در مقاطع متوسطه با بهره گیری از مربی های کارآزموده برگزار می شود.
در این دوره آموزشی پخت 10 نوع غذا با ماهی شامل: ماهی شکم پر با گردو ، پلو ماهی با سبزیجات ، خورشت ماهی با سس انار ، ماهی با سس کیوی ، خوراک قارچ و ماهی ، فیش برگر، سالاد پاستا با ماهی ، املت ماهی، سوپ ماهی بصورت عملی به فراگیران آموزش داده شد.

منبع : صدا و سیما

دیدگاه خود را بیان کنید