پایگاه اینترنتی ایران آکوا

مقالات شیلاتی

مقالات شیلاتی

مقالات شیلاتی


۶ / ۲ / ۱۳۹۹

انتقال و كشت لارو ميگو در استخر

مترجم: لیلا صالحیان – كارشناس شیلات


۶ / ۲ / ۱۳۹۹

۶ / ۲ / ۱۳۹۹

نقش آبزیان در حیات بشر

فاطمه صالحه شاهنوش فروشانی/کارشناس مهندسی محیط زیست


۶ / ۲ / ۱۳۹۹

اثر حرارت بر روي رشد و بلوغ فيل ماهي پرورشي

نظري رجب محمد1 ، مخدومي چنگيز1 ، نقوي عليرضا1


۶ / ۲ / ۱۳۹۹
مقالات شیلاتی ویژه

اسکوئید ده بازویی خون آشام

رضا بنا درخشان – عباس معینی – مرضیه ناجی


۶ / ۲ / ۱۳۹۹

اهميت و ارزش غذايي ميگو در امنيت غذايي و سلامت جامعه

علي كريمي - كارشناس تكثيروپرورش آبزيان شيلات هرمزگان


۶ / ۲ / ۱۳۹۹

بررسی پرورش توام تیلاپیا و میگو در تایلند

مترجمان : مهندس سید قباد مکرمی – دکتر محمد عزیز زاده


۶ / ۲ / ۱۳۹۹

بررسی نماتود به عنوان غذای زنده

نغمه نظری- کارشناس ارشد شیلات


۶ / ۲ / ۱۳۹۹

بيمه ماهيان سردآبي

محسن پناهنده كارشناس مسئول تكثيرو پرورش آبزيان تهران


۶ / ۲ / ۱۳۹۹

تخم دهی مولدین ماهی قزل آلای رنگین کمان

رضا فراهانی کارشناس مسئول تکثیر وپرورش ماهیان سردآبی


۶ / ۲ / ۱۳۹۹

تولید فرآورده های متنوع ازجلبکهای قرمز(با تاکید بر گراسیلاریا)

دکترعلی باقرپور - کارشناس دفتر بهبود کیفیت،فراوری وتوسعه بازارآبزیان شیلات ایران


۶ / ۲ / ۱۳۹۹

خیار دریایی( Sea cucumber ) چیست؟

محمد ذوالفقاری کار شناس تکثیر و پرورش سایر آبزیان


۶ / ۲ / ۱۳۹۹

۶ / ۲ / ۱۳۹۹
تعداد رکورد : 38